2009. június 2., kedd

Happy Birthday Miami!

Elérkezett a várva várt szombat! Vagyis majdnem:)!
Már csak 4-et kell aludni, és együtt ünnepelhetünk a New Miami 10. születésnapi partyján!
Mivel 10 éves lesz a Miami ( hiszen 1999.06.06--án nyitotta meg kapuit) ez egy különleges alkalom lesz a Club életében! Sokan sokat tettek azért, hogy idáig eljussunk, sok szép emléke fűződik ide sok sok fiatalnak és idősebbeknek egyaránt!
Szombati megabuli, pénteki nosztalgia karneválok, húsvéti, karácsonyi extra bulik és még sorolhatnám ezerrel, de talán ez nem annyira érdekelne senkit!
Az már viszont igen, hogy Ti akik a Miamit éltettétek velünk együtt részesévé váltatok valaminek, ami egyben a Tiétek is lett! Szó szerint Tiétek, mivel Veletek és Nektek készült a hely, és Ti vittétek a hírét a buliknak, Ti csináltátok a hatalmas partykat! Persze egy kicsit Mi is kellettünk hozzá, de ez most nem erről szól!
Sokan akik annak idején a nyitóbulin Velünk voltak már több gyerekes családapák és családanyák, de biztos emlékeznek még arra, hogy volt, van egy hely, ahol Ők is nagyokat buliztak, és az a hely lassan lassan a gyermekeik szórakozóhelye is lesz! Érdekes az, amikor generációkon keresztül fut végig egy club élete, hiszen a szüleitek is jártak, járnak a Miamiba jelenleg is a nosztalgia bulikba! Sőt sokan a szombati diszkókba jártatok anno és jelenleg már csak a nosztalgia karneválra jártok, hiszen ott találkozhattok azokkal, akikkel anno együtt buliztatok! Bízunk benne, hogy ez így lesz a jövőben is!
2009.06.06 egy éjszaka, egy életérzés megkoronázása!
Ez lesz az a buli, ahol felelevenedik az elmúlt 10 év!
Hogy hogyan? Az még legyen meglepetés!
Az viszont biztos, hogy a születésnap alkalmából egy egyedi 3 órás szettel készülök Nektek, Dj Smith és Dj Varga Szabi fergeteges bulija után 02-től valami más lesz, mint eddig!
Tudjátok van egy mottóm, ami vezérelte az életem eddig és vezérelni is fogja a jövőben is!
LÉGY MÁS, MINT MÁS!
Utánozni, majmolni, ötleteket átvenni nem igazán az én hitvallásom!
Ami jó, abból tanulni kell, hozzátenni önmagunkat és megpróbálni még jobbá tenni!
És még egy dolog, ami legalább ennyire fontos! Tudni, hogy mindent lehet jobban csinálni és jobbá tenni! nem szabad megállni, és ami a legfontosabb nem szabad azt hinni, hogy tökéletesek vagyunk, vagy tökéletes amit csinálunk!
A tökéletességre csak törekedni lehet, elérni szinte lehetetlen!
Tegyünk minden nap valami szépet, amitől boldogabbak leszünk, segítsünk másokon, hiszen egy kedves és hozzám közeli ember szavaival élve csak az kap aki ad is!
Tudjunk alázatosak lenni, és néha feláldozni önmagunk előremenetelét mások sikerének segítésére! Talán ettől leszünk majd sikeresebbek, hiszen együtt mindenkinek könnyebbb, mint egyedül!
Ne feledjétek, a mottő:
LÉGY MÁS, MINT MÁS!
Ez az amit megpróbálok Nektek zenében előadni június 6-án szombat éjjel, vagyis vasárnap hajnalban:)!
Várlak, várunk Benneteket, legyetek Ti is megint , vagy még mindig részesei annak, amit Veletek együtt vittünk sikerre az elmúlt 10 évben!
NEW MIAMI a hely Neked, Nektek Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése