2009. szeptember 9., szerda

09.09.09 - JÖN! JÖN! JÖN!

2009.09.19-től a New Miami megint több lesz Neked, mint szimplán egy diszkó!
Sőt, ha belegondolunk Te csak többet kapsz majd kevesebbért! Ez nem egy április tréfa, ez a jövő valósága, mely Neked lett kitalálva!
Szeptember 19-én egy megaparty keretein belül nyílik meg a VIP R'n'B - funky - Retro terem, mely 19-től minden szombaton vár Téged és Barátaidat az elmúlt évek legjobb r'n'b és funky zenéivel. persze megtöltve egy kis igazi pop diszkóval is! Ez Neked annyit jelent, hogy egy belépővel már 2 diszkóba jöhetsz egy este, így lesz lehetőséged váltogatni a stílusokat és a bulikat és nem kell máshova menned a jobbnál jobb zenékért!
Persze a jó bulizáshoz néha kell egy kis májmelegítő, ennek érdekében, és persze a pénztárcád érdekében 19-től a 2 diszkóval együtt minden termékünknek a zsebedhez szabjuk az árát! Segítünk a bulizásban és persze segítünk Neked abban, hogy kevesebb pénzből ihass egy kicsivel többet! Ez azt hiszem nem egy rossz ajánlat a mai világban, amikor mindennek felfelé megy az ára és nem lefelé! Nálunk megfordul a világ, hiszen nekünk Te vagy a fontos és Te vagy az akinek szeretnénk kedvesekedni!
19-től Mega Miami 2 tánctérrel, 2 bulival, 1 belépővel és igazán baráti árakkal! Add tovább Mindenkinek a jó hírt és gyere el Te is, ha nem hiszed el azt, amít itt írtam::))!
2009.09.19 szombat! A vonat nem vár..... indul a Mandula!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése