2009. december 30., szerda

A nagy megabuli! Bárány Attila - Lauer Krisztián - Antonyo

Egy hatalmas megabuli, mely sokak számára örök emlék marad!
Sok sok nagyon jó képet tehetnék fel a tegnapi buliról, de azt már megtette a fotómester, így meg tudjátok nézni a Miami honlapján! Aki ott volt tudja, hogy mi az amiről beszélek!
Sajnos a tegnap éjszakát tönkre akarták tenni egyesek és gusztustalan arcátlan, talán azt is írhatnám, hogy bunkó módon el akarták venni Tőletek a mini discos'hit party élményét!
Teljesen véletlenül éjfél után valaki:) egy nyilvános telefonfülkéből bombariadót fújt a partyzó embereknek!
Ez talán a leggusztustalanabb húzás, amit a Vendégekkel télvíz idején tenni lehet!
Annak a gyökér idiótának, akinek csak ennyi agya volt, hogy bosszút álljon a Miami közönségén csak annyit szeretnék kívánni, hogy egyszer az életben egy szál....-ban töltsön el negyven percet -2 fokban, hóesésben és akkor majd talán átéli azt, hogy mit művelt a New Miami vétlen Vendégeivel!
Sose fogom megérteni, hogy miért jó az valakinek , ha több száz bulizni vágyó fiatal éjszakáját teszi tönkre önös és szánalmas módszerekkel!
A New Miami közönsége már több mint 10 éve buliról bulira a Miami falait választja amit nem lehet egyszerűen csak elvenni Tőlük! Nekik, Nektek ez már több mint egy buli ez egy életérzés! Ez a december 29-i kedd éjszaka egy jó példája ennek, hiszen Bárány Attila vezényletével a rendőrség kérésére percek alatt elhagyta Mindenki a Miami épületét, hogy megkezdődhessen a bombakutatás!
Sajnos több száz fiatalnak egy szál ingben vagy kis fölsőben kellett kimenni a "minuszos" hósesésbe, mert ilyen esetben ez a szabály, mindent ott kellett hagyni az épületben Mindenkinek!
Abba gondolom nem gondolt bele az a vadbarom aki ezt kreálta, hogy hány ember fog emiatt lebetegedni! Itt is látszik hogy mennyire agyatlan ember az aki ilyet csinál!
Itt szeretném megköszönni a Rendőrség gyors és hatákony együttműködését és a vendégekhez való korrekt viszonyulást, hiszen a Tőlük telhető legrövidebb időn belül sikerült átnézni az épület minden zugát és folytatódhatott tovább a buli!
Beengedés után kb 10 percen belül a tánctér tele lett ismét! - Lauer Krisztián pedig megcsinálta élete egyik legjobb buliját a New Miami közönségének!
Hálás és megfagyott emberek felmelegítő bulija volt több órán keresztül egészen kifulladásig! Antonyo is megérkezett hajnal 3-ra , a teli táncteres bulit átvéve hajszolt bele Titeket a legjobb dallamokba!
Utólag is köszönjük Nektek a kitartást, bízom benne, hogy a bűnös elnyeri méltó büntetését vagy így vagy úgy és egy jó időre megjegyzi magának, hogy a Miami közönségét nem lehet eltántorítani semmivel attól, hogy a New Miamiban bulizzon végig egy egész éjszakát!
Találkozunk december 31-én csütörtök éjszaka 21 órától kifulladásig!
Elnézést, ha az elmúlt sorokban nem a tőlem megszokott stilisztikát használtam, de az ilyen embert aki ezt csinálta VELETEK nem lehet szép szavakkal illetni, a legenyhébb szó is az rá, hogy BUNKÓ csupa csupa nagybetűvel!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése