2009. május 4., hétfő

Suli Buli Házibuli - buli a javából!

Egy New Miami Sor! mint a focicsapat:) csatársora!
A környék legjobb közönsége, a miami Fun-ok!

A progis csapat egyedi tánc-stílusa! Veretősen tolták a ritmust!

Tom csak Cappy-t iszik, és vigyáz Gerry -re, mert Ő meg csak vizet iszik... már::)) vajon miért is....

Munkában a buli kedvéért! Buli az volt a javából!Egy igazán bulis közönségnek!

Ez is belefér egy jó kis buliba!Van bennem erő, csak ritkán tör elő!

Még mindig a legjobb közönség!

Egy új design, egy új lehetőség Nektek is hamarosan, hogy részesei lehessetek egy igazi Miamis csapatnak! Bővebb info hamarosan!!!

Ha egy szóval akarnám jellemezni a szombati bulit, akkor azt mondanám BULI! Azért buli, mert szerintem Mindenki egy jó kis buliba érezhette magát, ahol volt nyomott áras welcome drink, sok sok akciós ital a SULI Bárba, ahol természetesen tanító néni is volt, hiszen ez erről szólt!
Sokan kerestétek az ellenőrzőt, van egy jó hírem! Most szombattól megkaphatjátok limitált példányszámban, viszont igazán Miamis-an!
Ez egy emlék lesz Nektek, hiszen ebbe az ellenőrzőbe az első jegyet Tőlünk kapjátok, az összes többi *-os 5-öst az aktuális sztár dj-k fogják Nektek beírni, saját kézzel és saját aláírással! - már ha megérdemlitek ---:)
Akiktől az elkövetkező hetekben jegyet kaphattok: Sterbinszky, Smith, Bárány Attila, Antonyo és még sokan mások! Tőlem is kaphattok:))
Nem kell mást tennetek, csak most szombaton eljönni, megszerezni a SULI Bárba a Miamis ellenőrzőkönyvek egyikét és gyűjtögetni az utókornak az aláírásokat! Ez biztos, hogy egy örök emlék lesz Számotokra és ha ügyesek vagytok pár hónapon belül magyarország összes vezető dj-jének az aláírása a Tiétek lesz! Szerintem ez jobb , mint a dolgozatok és feleletek görbülő jegyeit gyüjtögetni a suliba!
Mégegyszer köszönöm Nektek, hogy az új zenéket is jól vettétek és még akkor is toltátok, amikor igazán keményeket sikerült a lejátszóba becsúsztatni!
Tényleg jó kis buli volt, sok sok jó ...régi és .... nagyon új zenével!
Csak így tovább!
Szép hetet Nektek!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése