2010. január 31., vasárnap

Hóparty::)) Sanfranciscobeat, Jay Lumen, Stamp, DJM

Még mindig a hó rabságától szenved az ország és ezáltal Ti is!
Az elmúlt hónapokban ez már nem az első hétvége, amikor a szórakozni vágyó fiatalokat egy kicsit::) megtréfálja az időjárás! Uttalan utak telis tele hóval, a hókotrók meg diszidáltak Hawaii-ra egész Nógrád megyében! Ez valahol azért elég borzalmas, hogy itt tartunk.... Senkinek nem fontos, hogy az utakon ne legyen baleset!!!
Mindegy nem morgok, hiszen a tegnap éjszaka a New Miamiban megint megmutattátok a fanatizmust és a zene iránti szeretet! Zord idő ide, fél méter hó oda, Ti megint velünk voltatok! Egész éjszaka a legjobb zenék lüktették a Club falait Jay Lumentől, Sanfranciscobeattől, Stamptől és hajnal 4-től 5-ig tőlem! Aki ott volt, az tudja miről beszélek!
Ti se arról beszéljetek, hogy miért voltak kevesebben, hiszen az a közel 300 ember aki velünk bulizott egy igencask kiemelkedő létszám volt a tegnap éjszaka országos viszonylatában is!
Sok sok klub ki sem nyitott, a Dj-k fellépésit általában lemondták előre, a New Miamiban Ti viszont megkaptatok mindent és Mindenkit!
Köszönjük Nektek a fanatizmust és a jó bulit, ritka jó közönsége volt a New Miaminak tegnap éjjel! Csak így tovább::)) reméljük már hó nélkül!!!
Szép hetet kívánunk Nektek!
Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Stamp, DJM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése