2010. február 19., péntek

Underwater Silence - mixed by DJM!


Ma estére ígértem az új mixemet, mely Underwater Silence névre lett keresztelve!
Ma este jön is a link, csak legyetek türelemmel! Ez a mix egy kicsit más lesz, mint az eddigiek, egy darabig nem is lesz következő, hiszen ez zeneileg és mixileg is egyedi csemege lett!

Ezek a zenék a mixen nem a tipikus magyar ticc tucc diszkó zenék, hanem zeneileg felépített Trance dallamok, írd és mond szó szerint dallamok!
Minden zenében a hangokra kell figyelni és nem az ütemre!
A zenék legfontosabb eleme a kiállás, amire sajnos ma kis hazánkban nehezen lehet Titeket buliztatni, de talán majd eljön egyszer ennek is az ideje!

Ennek ellenére "SOK" éves szakmai tapasztaltom és a zene világi elhelyezkedése miatt mertem egy ilyen mixet csinálni Nektek!
Jó ha tudjátok, hogy a legjobban keresett zenék ma a világon a Trance zenék, nem véletlen az sem, hogy a legnagyobb, legkeresetebb és legjobban kereső:) világsztár Dj-k jelenleg a Trance zenei világát éltetik több tíz ezres koncertjeikkel!
Neveket nem írok, hiszen ez itt nem a reklám helye?:)) de szerintem Ti is tudjátok kikről beszélek!
Szóval csak annyit ehhez a kis zenei csomaghoz így előzetesen, hogy ha szeretnél egy székben ellazulva zenét hallgatni és elmélkedni a világról ez a mix egy kellő aláfestés lesz számodra!
Ha utazol autóban vagy buszon, igazán kellemes dallamok az elmélkedésre!
Ezeket a számokat hallgatva igazán Boldog ember lehetsz, a többi már csak rajtad múlik!
Bízom benne, hogy Nektek is tetszeni fog, ha nem is először, de másodszor már mindenképpen::)! Köszönöm, ha letöltitek és hallgatjátok hiszen az Underwater Silence Nektek készült!
A zene Mindenkié! Trance forever!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése